دوره آموزشی بازاریابی در تبریز
اصول و فنون مذاکره مفهوم عام و گسترده ای است که می توان از آن برای یک صلح جهانی و یا برطرف کردن مشکل دو انسان پیدا کرد. اصول و فنون مذاکره برای رسیدن به یک نقطه اشتراک میان دو الی چند تن یا چند گروه صورت می گیرد و هدف از انجام آن برطرف شدن اختلافات و رسیدن به نقطه اشتراکی است که برای تمام افراد یا گروه های مذاکره کننده سود داشته باشد .
احساسات، شانس و سحر و جادو هیچ جایی در اصول و فنون مذاکره ندارند و نکته ای که حائز اهمیت است اینجاست که فرد مذاکره کننده باید تکنیک های این هنر را بشناسد و بعد وارد مذاکره شود چرا که در مذاکره، افراد هم امتیاز می دهند و هم امتیاز می گیرند اما هنر اصول و فنون مذاکره در این است که شما بتوانید کمترین امتیاز را بدهید و بیشترین امتیاز را بدست آورید و در عین حال اشتیاق طرف مقابلتان را برای ادامه همکاری و گفت و گو نیز حفظ کنید(آموزش بازاریابی در تبریز).
اصول و فنون مذاکره چیست؟
هنر مذاکره شرط موفقیت مدیر پروژه است. شغل مدیریت بیش از شغل های دیگر مذاکره نیاز دارد. در بسیاری از اوقات مدیر پروژه قدرت ندارد به دیگران بگوید این کار را بکن، آن کار را تکن؛ بنابراین چاره ای نمی ماند جز گفت و گو و جلب نظر دیگران برای رسیدن به هدف.
برای مثال، با مدیران ستادی مذاکره می کنند تا نیروی لازم برای پروژه را از آنها بگیرند؟ با عرضه کنندگان مذاکره می کنند تا مواد و خدمات لازم برای تکمیل به هنگام پروژه را به دست آورند؛ با اعضای تیم و مدیریت ارشد درباره مسئولیت های پروژه، تاریخ تکمیل کارها و بودجه مذاکره می کنند و با مشتریان درباره هزینه ها، تاریخ های تکمیل پروژه و تغییر های آن مذاکره می کنند.
به دلیل گوناگونی شرایط موفقیت، استراتژی اصول و فنون مذاکره بسته به مورد فرق می کند. مدیر پروژه هنگام مذاکره با عرضه کنندگان شاید رویکرد رقابتی را دنبال کند تا بتواند مواد یا خدمات را با کیفیت یکسان از منابع گوناگون تهیه نماید. ولی اگر تنها یک عرضه کننده خوب داشته باشیم، وی رویکرد همکاری را خواهد گزید. در مذاکرات دیگر، یعنی جایی که هدف حفظ رابطه با اعضای تیم با مشتریان است رویکرد مذاکره از جنس همکاری خواهد بود. در این مقاله درباره ویژگی های اصول و فنون مذاکره شرایط مناسب برای مذاکره، مراحل آمادگی برای مذاکره، معرفی اصول و فنون مذاکره سخن می گوئیم.
تعریف اصول و فنون مذاکره
مذاکره فرایندی است که در آن دو نفر یا بیشتر که مواضع رویارو دارند می کوشند با تعدیل مواضع خود یا دادن پیشنهادهای جدیدی که با مصالح کلی آنان سازگار باشد، به توافق برسند . یکی از اصول و فنون مذاکره اطلاع از زمانبندی مذاکره است. شاید این زمان بسیار کوتاه باشد و نظرها در چند ثانیه مبادله شود، یا بلند باشد و چند ماه یا حتی چند سال به درازا بکشد. پس برای مذاکره باید وقت کافی داشته باشیم. گاه افراد از مذاکره سر باز می زنند تا وقتشان صرف چانه زنی نشود(آموزش مارکتینگ در تبریز).
کسی دوست ندارد از روی ناچاری گفته های طرف دیگر را بپذیرد و طرف ها گمان دارند اگر بکوشند بر طرف دیگر اثر بگذارند می توانند مذاکره را به دلخواه پیش ببرند. مذاکره کنندگان اگر حس کنند رسیدن به توافق بهتر از گزینه های دیگر است مذاکره را تا رسیدن به نتیجه دنبال می کنند اصول و فنون مذاکره گزینه های دیگری هم دارد. از جمله: گستن مذاکره کمک خواهی از مقام های بالا برای بازبینی، بردن اختلاف نزد داور یا دادگاه، و ساده تر همه، نادیده گرفتن پیشنهاد طرف دیگر.
بهترین آموزشگاه دوره بازاریابی در تبربز
آموزشگاه آپادانا یک موسسه آموزشی است که دورههای متنوعی را در زمینههای مختلف برگزار میکند. یکی از دورههایی که در این آموزشگاه برگزار میشود، دوره بازاریابی در تبریز است .
دوره بازاریابی در آموزشگاه آپادانا در تبریز به دانشجویان علاقهمند به حوزه بازاریابی و فروش ارائه میشود. این دوره به شرکتکنندگان کمک میکند تا مفاهیم، روشها و تکنیکهای مدرن بازاریابی را درک و به کار ببرند.
در طول دوره بازاریابی، شرکتکنندگان با مباحث مختلفی آشنا میشوند که شامل موارد زیر میشود:
اصول بازاریابی: در این قسمت، مفاهیم و اصول پایهای بازاریابی مورد بررسی قرار میگیرد. شرکتکنندگان با مفاهیم مهمی مانند بازاریابی مستقیم، بازاریابی دیجیتال، تحقیقات بازار، استراتژی بازاریابی و نحوه تعیین بازار هدف آشنا میشوند.
روشهای تبلیغات و ارتباطات بازاریابی: در این بخش، شرکتکنندگان با روشهای مختلف تبلیغات و ارتباطات بازاریابی آشنا میشوند. مواردی مانند تبلیغات تلویزیونی، رادیویی، آنلاین، روشهای رسانههای اجتماعی و روشهای رابطهمندی با مشتری مورد بررسی قرار میگیرد.